Styrmontör

Logotyp

Styrmontör

Modern Styrteknik bildades 2010. Kontoret ligger i Vasastan och företaget har idag 11 anställda. Modern Styrteknik utför projektering, konstruktion, programmering, driftsättning och installation i egen regi och arbetar nära kunden för att skapa användarvänliga och energibesparande systemlösningar.

För rätt person erbjuder Modern Styrteknik möjligheten att ingå i en växande organisation. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget, där kompetensutveckling och att trivas på jobbet är något som prioriteras.

Vårt mål är långsiktiga relationer med våra beställare och entreprenader skapade med kvalitetsprodukter av välkända styr- och reglerfabrikat.

Vi söker nu flera självgående och noggranna styrmontörer. Du kommer att ges stor frihet och möjlighet till personlig utveckling i ett företag som kännetecknas av god sammanhållning och medarbetare med stark yrkesstolthet. Företaget har god tillströmning av kunder och det är en positiv anda på företaget,

För att lyckas i rollen

Ska du ha minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Har yrkesstolthet och vill göra snygga installationer som fungerar!
Känner dig trygg i att själv hantera de flesta tekniska aspekterna inom fastighetsautomation som rör, ventilation och el.
Du har B-körkort.

I och med du till stor del kommer arbeta självständigt på fältet så är du givetvis en ansvarstagande individ som triggas av att arbeta mot uppsatta deadlines och överenskommelser.

Under denna rekrytering samarbetar Modern Styrteknik med rekryteringsföretaget Jobway. Har du frågor eller vill veta mer kontakta då Mikaela Hansson researcher på Jobway tel: 08 511 617 43

Mail: mikaela,hansson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer