Projektingenjör

Logotyp

Projektingenjör

Implenia i Skandinavien har ca 700 medarbetare och omsatte ca 3,4 miljarder kronor 2015. Företaget har många års erfarenhet och expertis inom komplexa infrastrukturprojekt i både Norge och Sverige. Implenia erbjuder tjänster inom väg- och markarbeten, vatten och avlopp, betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, vatten- och frostsäkring, bergsäkring, järnvägsteknik, miljötjänster – rivning, sanering och förorenad mark. Vi är en av de starkaste aktörerna i Sverige på stora och komplicerade anläggningsprojekt.

Om Implenia
Implenia är ett internationellt växande bolag som har många års erfarenhet och kompetens inom komplexa infrastrukturprojekt. Implenia har ca 700 medarbetare i Skandinavien och 8500 medarbetare i hela Europa. Implenia startades i Schweiz där de idag är störst av alla byggbolag. Implenia fokuserar på innovation och kvalitet och arbetsgruppen i Göteborg är idag cirka 10 medarbetare och därutöver många underentreprenörer.

Vi söker en Junior Projektingenjör

Om tjänsten

I rollen som Junior projektingenjör kommer du ha möjlighet att delta i nya spännande projekt, bl.a. projekt Vasabron i Göteborg city. Det handlar om rivning av befintlig bro i stål och betong och uppbyggnad av ny bro i Göteborg. Du kommer till en början introduceras i arbetet genom att gå bredvid seniora projektingenjörer och arbetsledare. 

Du kommer till en början att arbeta med teknisk dokumentation och inhämta information från den dagliga produktionen. Du kommer med tiden växa in i rollen och på sikt utöka dina arbetsuppgifter och ansvarsområden. Du kommer delta i produktions-och planeringsmöten, bistå i framtagande och uppföljning av avtal och aktiviteter med både leverantörer och underentreprenörer till exempel att få internutbildningar som exempelvis entreprenadjuridik. På sikt får du även ansvar för planering och styrning av delaktiviteter eller ett specifikt område inom projektet vilket kan inkludera KMA eller ändrings- och tilläggsarbeten mot byggherre.

Om dig som söker
Du har en Civilingenjörsexamen inom väg/vatten, anläggning eller närliggande område. Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift då stor del av kund- och teknisk kommunikation sker på dessa språk. Det är meriterande om du haft sommarjobb/extrajobb inom bro/betong anläggning.

Som person är du ambitiös och initiativtagande vilket visar sig i att du vågar uppsöka nya arbetsuppgifter och är hungrig på att komma in i arbetet och leverera. Tjänsten förutsätter således att du är orädd inför nya utmaningar och trivs med att arbeta både praktiskt och teoretiskt. Du trivs med att samarbeta och du kan planera och organisera dina arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Intresserad- och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringsansvariga Sonja Forslin. Skicka din ansökan, tel 08-520 017 40. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer