Elkonstruktör

Logotyp

Elkonstruktör

Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter – vara eller tjänst – till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en Elkonstruktör till vårt kontor i Sollentuna 

Vi förstärker inom elkonstruktion och söker dig med erfarenhet från elbranschen. Arbetsuppgifterna utförs i anslutning till anbudsgivande såväl som i byggprojekt i samarbete med våra projektledare från vårt Saferoad kontor i Sollentuna. Resanade kan förekomma inom Sverige.  

Våra kunder är kommuners idrottsförvaltningar, trafikverket, större och mindre byggherrar typ Skanska, NCC mfl .  

I utlyst roll kommer du arbeta med bland annat;  

  • Elkonstruktion av styrcentraler, servicecentraler m.m. 
  • Ansvara för bolagets teknikutveckling och byggnation av el-konstruktioner. (Centraler mm).
  • Kunna göra kostnadskalkyler för central/styrskåp
  • Tekniska beskrivningar av funktioner i centraler/styrskåp
  • Provning/idrifttagning av centraler/styrskåp

Du har en teknisk utbildning el med flera års erfarenhet inom branschen. Du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Körkort erfordras då resor ingår i tjänsten. Gärna erfarenhet från kabelberäkningar(El-vis, Febdok eller dyl). Allmän behörighet är meriterande. 

Intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg Tel 08 – 510 662 01. Skicka ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert