Innesäljare

Logotyp

Innesäljare

Orrefors Kosta Boda AB är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Vi är Nordens största glasbruksgrupp med en historia som sträcker sig tillbaka till 1742.

Orrefors Kosta Boda AB är ett småländskt designföretag med formgivning och tillverkning av högkvalitativt bruks- och konstglas. Vi utvecklar, producerar och säljer ett brett bruks- och konstglassortiment för såväl privat som offentligt bruk under varumärkena Orrefors och Kosta Boda. Vi är Nordens största glasbruksgrupp med en historia som sträcker sig tillbaka till 1742. Läs mer på orrefors.se

Vi söker nu en Innesäljare i Stockholm

I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot företag inom Sverige. Rollen innefattar även att vårda varumärket samt relationen till befintliga kunder. Du är en driven, strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter förutom att arbeta som innesäljare blir att planera och assistera försäljningschefen. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

  • Sälj tänk
  • Vana att arbeta i högt tempo med många bollar i luften
  • En drivkraft att självständigt leverera det som förväntas
  • Goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

 

Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med en fast månadslön. Vi ger dig frihet under ansvar och erbjuder förmåner inom alla arbetsverktyg som behövs. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Orrefors med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Miliona tel. 08-511 617 43. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer