Säljare mot restaurangbranschen – Halland

Logotyp

Säljare mot restaurangbranschen – Halland

Med Nordens största sortiment erbjuder Waterlogic Sverige AB en vattenlösning för i stort sett alla typer av arbetsplatser. Vi har över 20 000 nöjda kunder runt om i världen och stöd från internationella institut och organisationer för vattenkvalitet. Vi är dessutom ISO-certifierade och har sedan starten 1996 varit fast beslutna att bidra till företags-Sverige med enkla produkter som inte kompromissar på kvalitet och funktion. Idag har vi mycket god täckning i de fyra mest affärsstarka regionerna i landet och vi fortsätter att växa mycket tack vare stark kundvård, utökat sortiment och en höjd ambitionsnivå att nå fler kunder.

Vi söker nu en Säljare i Halmstad

I rollen som säljare ansvarar du över din egen försäljningsprocess. Huvudfokus kommer att vara försäljning mot nya kunder inom restaurangbranschen i Halmstad. Mer konkret kommer du mot dessa kunder att arbeta med vårt restaurangkoncept Purezza (www.purezza.se). Rollen innefattar även att vårda och utveckla varumärket och relationen till befintliga kunder vilka finns inom mer spridda branscher.

Du är en driven och strukturerad person som gillar att knyta kontakter och arbeta i ett högt tempo. Du arbetar under eget ansvar och mot uppsatta mål. Dina viktigaste arbetsuppgifter blir att planera och utföra kundbesök, presentera affärsförslag och skriva avtal. Vi lägger störst vikt vid att hitta rätt person men för att hantera och trivas i rollen ska du ha:

  • Dokumenterad framgång som säljare
  • Ett välutvecklat kontaktnät, gärna inom restaurangbranschen
  • En drivkraft att självständigt leverera resultat
  • Goda kunskaper i att få ut det mesta ur ett säljstödsystem (CRM)
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi erbjuder dig: Du erbjuds en heltidstjänst med ett lönsamt bonusupplägg i tillägg till en fast månadslön. Vi ger dig stor frihet under ansvar och erbjuder förmåner som bil, mobil, laptop samt ipad. Vi har kollektivavtal. Vi hoppas att du vill bli vår nya kollega så skicka in din ansökan med en gång!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Waterlogic Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert