Projektinköpare

Logotyp

Projektinköpare

Implenia i Skandinavien har ca 700 medarbetare och omsatte ca 3,4 miljarder kronor 2015. Företaget har många års erfarenhet och expertis inom komplexa infrastrukturprojekt i både Norge och Sverige. Implenia erbjuder tjänster inom väg- och markarbeten, vatten och avlopp, betongkonstruktioner, broar, tunnlar och bergrum, vatten- och frostsäkring, bergsäkring, järnvägsteknik, miljötjänster – rivning, sanering och förorenad mark. Vi är en av de starkaste aktörerna i Sverige på stora och komplicerade anläggningsprojekt.

Vi söker nu en Projektinköpare till Göteborg

Som Projektinköpare hos oss har du en viktig roll inom vår entreprenadverksamhet i Göteborg. Dina huvudsakliga uppgifter är att:

  • Bistå projektet med avtalskunskap, förhandlingar samt genomförandet av inköp
  • Vara delaktig tillsammans med vår Inköpschef i genomförandet av avtalsförhandlingar och tecknande av ramavtal
  • Du har kontakten med leverantörer rörande alla förhållanden som har med projektinköp att göra
  • Aktivt stödja projektet i inköpsfrågor
  • Delta i produktionsmöten
  • Värna om Implenias ekonomiska intressen i projektet och att med hjälp av andra funktioner i projektet upprätthålla en kontroll över projektets inköp.
  • Genomföra leverantörsbedömning och utefter uppsatta kriterier godkänna leverantörer för leverans
  • Få köpar- och säljarrelationen att fungera optimalt
  • Hantera reklamationer och garantiärenden
  • Kontrollera fakturor mot ingångna avtal

Vi söker dig som är genuint intresserad av och har stor branscherfarenhet av att arbeta som inköpare inom anläggningsindustrin. Du har några års yrkeserfarenhet och vill utvecklas i din yrkesroll. Du har en ekonomisk eller teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande med inriktning mot bygg eller anläggning. Högst meriterande är grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och offentlig upphandling (AB/T/M, AMA, LOU). Du har B-körkort och god datorvana.   Du är van att arbeta självständigt och att fatta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig: Du blir en del av ett växande team där du får mycket frihet under ansvar samtidigt som du har positiva och samarbetsvilliga kollegor att fråga om hjälp. Hos oss får du ett omväxlande arbete på riktigt stora anläggnings- eller infrastrukturprojekt, där inget projekt är det andra likt. Du kommer bli en del av ett internationellt framgångsrikt företag som är här för att stanna och växa i Sverige. Vi erbjuder marknadsanpassade löner och förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Implenia Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41.  Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert