Projektledare

Logotyp

Projektledare

Glacell är en del av Lambertsson Sverige AB som ingår i Peabkoncernen. Vi utför heltäckande lösningar inom el: automation, installation, reservkraft, vägbelysning, data/tele, säkerhet och solenergi.

Vi konstruerar lösningar, installerar och monterar samt utför service och underhåll Inom alla segment. Vi har egna verkstäder där vi utför service och underhåll.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Projektledare till vår entreprenadavdelning i Stockholm

Som projektledare hos oss på Glacell kommer fokus ligga på nyproduktion av flerfamiljsbostäder, industrier och vägbelysningsentreprenader.

För att lyckas i rollen har du en bakgrund inom elinstallation. Du bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet som elektriker samt tidigare erfarenhet av installationsarbete. Du har god datorvana och goda kunskaper i att läsa ritningar och kopplingsscheman. Har du allmän behörighet är detta meriterande.

Du har lång och bred erfarenhet inom elbranschen samt erfarenhet av att arbeta i en arbetsledande position. Som person är du lyhörd, ansvarsfull, affärsmässig och driven. Du är strukturerad och bra på att planera arbetsdagarna. Då tjänsten till stor del handlar om att bygga och bibehålla goda relationer med kunder, uppdragsgivare och medarbetare ser vi att du har en väl utvecklad kommunikations- och samarbetsförmåga. Vidare är du prestigelös och har inga problem att hugga i där det behövs.

Vi söker dig som har ett stort engagemang i ditt arbete och har förmågan att se helheten. Du är resultatfokuserad, noggrann och mån om att leverera ett arbete med hög kvalitet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van att leda och fördela arbeten. Du är serviceinriktad och anstränger dig för att leverera bra lösningar till kund.

Vi ser gärna att du även har tidigare erfarenhet av att planera och projektera el-anläggningar. Vidare har du god vana vid att arbeta i windowsmiljö.

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter med möjligheter till utveckling inom en expansiv koncern. Hos oss får du möjligheten att vara en mycket viktig del i ett hållbart samhällsbyggande där du kommer att vara första kontakt gentemot beställare/kund och hantverkare. Du ansvarar för projektens resultat, kvalitet- och arbetsmiljö.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer