Målare till LMR Byggnads AB

Logotyp

Målare till LMR Byggnads AB

LMR Byggnads AB grundades 1989. Vi har kontor på Sveavägen i Stockholm och är idag ca 50 anställda. Företaget har lång erfarenhet av nyproduktion av villor, flerbostadshus och grupphusområden.

Vi har byggt upp relationer och kunskap vilket har tillfört förtroende och betydande mervärden för våra kunder. Vi samarbetar med utvalda arkitekter, konstruktörer, inredningskonsulter, installationskonsulter m.fl. LMR har egna projektledare, snickare, elektriker, plattsättare, mark- och anläggningsarbetare och målare.

I takt med företagets uteckling söker vi ännu en målare

Som målare hos oss kommer du arbeta med nyproduktion. Vanliga arbetstider, 07-16. 

Du har några års efarenhet från liknande tjänst, samt relevant utbildning. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person ser vi gärna att du är effektiv och tycker om snabba beslut. Vidare är du självgående och flexibel. 

Vi erbjuder dig att vara del i ett välkänt, växande företag med kollektivavtal. Bil ingår. Du kommer till ett personligt företag med stort fokus på sina anställda och deras trivsel. Vi lägger stor vikt på medarbetarnas åsikter och förbättringsförslag. På sikt finns det möjlighet till utökat ansvar. Vi är ett gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans, exempelvis: golf, fotboll, bowling, etc. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar LMR Byggnads AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer