Larmtekniker

Logotyp

Larmtekniker

SafeTeam är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska säkerhetslösningar. Företaget finns beläget i Stockholm, Göteborg och Malmö med drygt 150 anställda. SafeTeam erbjuder allt från enskilda produkter till kompletta säkerhetslösningar. Deras kompetensområde är brett, vilket ger möjligheter till säkerhetsbehov inom allt från låssystem, inbrottsskydd, larm och övervakning till brandskydd, dörrautomatik samt fastighetsfilm.

Till regionkontoret i Stockholm söker vi nu en självgående larmtekniker.

Arbetsbeskrivning

Som tekniker kommer du att utgå ifrån vårt kontor som ligger vid Globen, där vi är ett positivt gäng med ca 10 personer på kontoret och närmare 20 tekniker. Du kommer huvudsakligen att ha ett fokus på installation men erfarenhet inom service och driftsättning är önskvärt. Tjänsten innebär självständigt arbete ute hos kund. Arbetsupptagningsområdet innefattar till stora delar centrala Stockholm/innerstan men även Söder- och ibland Norrort.

Kvalifikationer
Som tekniker ser vi att du har en teleteknisk utbildning i grunden och minst två års arbetserfarenhet inom larm- och passersystemteknik. Du bör således ha arbetat med system från RCO, Aptus och gärna Bewator, Safetyline samt Teletec. Ett krav är att du självständigt kan arbeta ute hos kund men att du samtidigt fungerar väl i grupp. SafeTeam värderar arbetsmiljö och de mjuka värdena högt och lägger därför stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser även att du har en god datavana samtidigt som service och ansvarstagande är en självklarhet för dig. Att du kan tala/skriva på svenska, har B-körkort och inte finns i något belastningsregister är ett krav.

Vi erbjuder dig en trivsam och modern arbetsplats med värdegrundskoncept om att folk ska trivas. Företaget följer kollektivavtal och lägger en stor vikt vid allt från personalvård till goda förmåner. Du erbjuds förmånsbil, företagshälsovård, friskvård, rikskuponger och den tekniska utrustning – i form av dator och telefon – som behövs för tjänsten. På SafeTeam sker arbetet med mycket frihet under ansvar och vi behöver inte kontrollera våra medarbetare. Det finns även goda möjligheter att göra karriär på företaget – då företaget satsar på internrekrytering då nya tjänster uppstår.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar SafeTeam med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anders Enström, tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.se snarast och märk din ansökan med ”Larmtekniker till SafeTeam”. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer