Projektledare

Logotyp

Projektledare

Koncernen Contiga är en av Nordens främsta entreprenörer av prefabricerade stomlösningar för husbyggnation. Koncernen sysselsätter drygt 1000 personer, varav cirka 300 i Sverige. Koncernen Contiga har fem fabriker i Norge, två i Sverige, en i Danmark och en i Tyskland.

Contiga har över 40 års bransch-erfarenhet och är den största svenska producenten av prefabstommar med egen tillverkning av både stålstomme och betongelement. Att ha både stålverkstad och betongelementfabrik in-house bidrar till kostnadseffektiva helhetslösningar, stor flexibilitet, snabba leveranser och smidig produktionssamordning. Våra viktigaste produkter är stommar till kontor, hotell, offentliga byggnader och större flerfamiljshus.

Vi söker nu en:

Projektledare

Som projektledare har du ett helhetsansvar för projektet från order till färdig stomme gentemot kund och internt. Du är ansvarig för planering, projektering tillsammans med konstruktör, ekonomi och inköp av varor och tjänster som projektet kräver. För att lyckas i rollen är du en erfaren projektledare, med minst 3 års erfarenhet från bygg. Har du dessutom erfarenhet från prefab eller liknande är det meriterande. Som person är du affärsmässig, strukturerad och har lätt för att kommunicera. Svenska i tal och skrift är en självklarhet. Det är även meriterande med en högskoleingenjörsexamen inom bygg.

Ditt arbetsområde blir i huvudsak Stockholmsområdet men även på kontoret i Liljeholmen eller Norrtälje.

Vi erbjuder dig ett växande och framgångsrikt företag med hög tillväxt. Företagsstrukturen är platt och beslutsvägarna är korta, vilket gör att du får stor delaktighet och möjlighet att påverka. Du kommer att jobba självständigt med spännande och varierande projekt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 – 510 662 01. Ansök via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer