Konstruktör

Logotyp

Konstruktör

Saferoad AB är en av de ledande tillverkarna och distributörerna av trafiksäkerhetsprodukter i Sverige. Vår vision är att vara en komplett leverantör av produkter – vara eller tjänst – till våra kunder. Vi ingår i en internationell koncern, Saferoad Group.

Vi arbetar med högkvalitativa trafiksäkerhetslösningar för myndigheter och uppdragstagare inom infrastruktur. Koncernens affärsidé är att utveckla säkra, innovativa och hållbara lösningar som ska skydda och stödja människor på språng, oavsett om de går till fots, cyklar eller åker bil. Vi finns i 21 länder och har totalt 2500 anställda.

I Sverige finns det nio olika Saferoadföretag som tillsammans representerar ett brett produktutbud inom trafik och offentlig miljö. Till exempel: skyltar, vägmarkering, väg- och broräcken, vägtrummor, geosynteter, produkter för offentlig miljö och belysningsstolpar.

Vi expanderar och söker nu en:

Konstruktör till Sollentuna

Som konstruktör inom stål kommer du ha övergripande ansvar för dimensionering av ingående detaljer/produkter för våra egna produkter. Konstruktion, dimensionering och verifiering av produkter samt anpassning och utveckling av produkter såsom stolpar, master, portaler och tillbehör. Delaktig i kontroll och granskning av konstruktion utfört internt eller externt, samt ibland för konstruktioner som erfordras i entreprenadutföranden. Du agerar även som tekniskt stöd för kontroll/granskning av konstruktioner som inhandlas. Vidare innebär tjänsten att ha kontakt med myndigheternas representanter för tex vägutformning.

Som konstruktör är du vägbelysningens representant i standardiseringsgrupper samt i övriga intressegrupper kring stålprodukter och dess dimensionering och eftergivlighet. Du utför inköp/beställningar av varor i enlighet med attestinstruktion.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet av liknande roll. Du har teknisk ingenjörsutbildning inom maskin på högskolenivå. Vi ser att Du har tidigare erfarenhet av något CAD-verktyg som tex Autodesk Inventor eller Solid Works. Önskvärt om du har kunskaper om stålsystem och regelverk samt inom Eurocode.

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer