Projektledare

Logotyp

Projektledare

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen med huvudkontor i Uppsala sedan 1950 och är idag ca 290 medarbetare med en omsättning på ca 500 miljoner kronor. Sallén är en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster står för god service och hög kvalitet. Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare.

I takt med företagets utveckling söker vi en:

Projektledare 

Sallén är ett företag med korta beslutsvägar, god stämning och trogna medarbetare. Vi befinner oss i en expansiv region med ljus konjunkturutveckling och vi söker nu en självgående och driven projektledare med flera års erfarenhet från energi- och processektorn.

Arbetsuppgifter
Du kommer att vara projektledare för små och stora projekt inom vårt verksamhetsområde Kraft / Automation. Du ansvarar för att hålla både tidsramar och projektbudget och självklart för att hålla en löpande, god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt.

Exempel på arbetsuppgifter
– Leda förstudier och utredningar
– Framtagande av kravspecifikationer
– Projektledning med ansvar för tid, kostnad och kvalitet
– Kostnadskalkyler / Kostnadsstyrning
– Projekteringsledning
– Beräkningar
– Upphandling
– Igångkörning
– Montageledning
– Besiktning

Din bakgrund och kompetens
Du är en person som har lätt för att se och förstå helheter,du är kostnadsmedveten i frågor kring t ex materielval samtidigt som du är lyhörd för kundens önskemål och ser möjligheter till merförsäljning. Ansvar, inkl. budgetansvar och ledarskap är något du trivs med. Du är självständig och initiativtagande och vet att det yttersta ansvaret för en nöjd beställare alltid är ditt – att göra och genomföra goda affärer är därför en av dina drivkrafter.

B-körkort är ett krav liksom grundläggande datorkunskaper (de vanligaste Office-programmen och Outlook).

Meriterande
Det är meriterande om du har erfarenhet av
– elkraft upp till 36 kV
– automations- och instrumentinstallation
– ställverksarbeten inom både lågspänning (LSP) och högspänning (HSP)
– korskopplingsinstallation
– kontrollskåpsinstallation
– likspänningsarbeten

Vi erbjuder dig

Vi är en arbetsgivare med bred kunskap inom ett och samma företag. Med våra fem verksamhetsområden, Entreprenad, Kraft & Automation, Bostad, Telecom eller Service, erbjuder vi utvecklingsmöjligheter inom många varierade områden. 

Vi har förmånen att arbeta med de stora företagens styrka och trygghet samtidigt som vi strävar mot att behålla de mindre företagens närhet till kollegor och lokala närvaro ute hos våra kunder. Här får du möjlighet att arbeta tillsammans med duktiga medarbetare i spännande projekt.

– Sallén följer med i teknikutvecklingen och satsar gärna på nya tekniska lösningar – vi är också beredda att satsa på dig! 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Sallén Elektriska AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert