.NET-utvecklare

Logotyp

.NET-utvecklare

Webbyrån Awave startades i stockholm 2007 och har sedan dess utfört mer än 200 projekt åt kunder från skilda branscher.

Vi har ett vältrimmat professionellt konsultteam på 23 personer, med brinnande intresse och verifierad förmåga att driva och genomföra projekt effektivt med mycket hög kvalitet.

Awave AB är en webbyrå som erbjuder helhetslösningar, från responsiv webbdesign till programmering, både front-end och back-end, av webbplatser i bl.a. WordPress och Drupal.

Som team så älskar vi att hjälpa våra kunder att få sina visioner förverkligade, med detaljkärlek, områdesexpertis och ett innerligt intresse för webbutveckling, SEO och CMS.
Välkommen in till vår värld, välkommen till Awave!

Arbetsuppgifter

För att lyckas i rollen är du erfaren i .Net miljö. För det mesta kommer du att arbeta in house, men arbete ute hos kund kan också bli aktuellt. Vidare innebär arbetet en kombination av front-end och back-end programmering. 

Krav
– Flerårig professionell erfarenhet av webbutveckling från design till färdig site.
– Programmerar i C# och behärskar EPIserver.
– Är motiverad och har ett starkt eget driv.
– Du har arbetat med Git, SVN eller likande.
– Vill ha kul på jobbet!
– Har ett brinnande intresse för Webbutveckling
– Har god analytisk förmåga och behärskar svenska och engelska i tal och i skrift.
– Det är meriterande om du jobbat med E-handelslösningar och betallösningar.

Vi lägger stor vikt vid att du kan ta väl avvägda egna initiativ, din samarbetsförmåga samt kunna förstå kundens önskemål och behov. Du kommer jobba som konsult i ett team och tillsammans utvecklar ni webbplatser och löser de utmaningar och problem ni ställs inför. 

Vi erbjuder dig
En spännande arbetsmiljö med utmaningar i ett företag som expanderar och där det händer mycket. Vi arbetar med korta beslutsvägar och där du direkt får ta ett ansvar och möjlighet att påverka från första stund. Du kommer att jobba i många spännande projekt som ofta är omtalade i media och med teknik som ligger i framkant. Som anställd hos Awave har du tillgång till friskvård, flextid och personalbil. Du arbetar i en öppen miljö med kontor i Stockholm. Att ha kul på jobbet är en grundregel vi strävar efter, Afterwork är för oss snarare en regel än ett undantag.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Matilda Renliden, tel 08 520 01 746. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer