Arbetsledare – El

Logotyp

Arbetsledare – El

Netel är ett entreprenadbolag specialiserat på planering, utbyggnad och underhåll av infrastruktur för kommunikation och el. Företaget bygger fysiska bredbands- telekom och elnät i Norden och levererar sedan år 2000 helhetslösningar för alla typer av el- och kommunikationsnät åt bostadsrättsföreningar, kommunala bostadsbolag, operatörer och nätägare. Netel är entreprenöriellt, nytänkande och ställer höga krav på sina medarbetares kreativitet. Netel bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Finland och har en omsättning på ca 2 miljarder kronor. Huvudkontoret finns i Stockholm, där det idag sitter ungefär 90 anställda.

Vi söker nu en Projektledare/ Arbetsledare inom elinstallation till StockholmSom projektledare/ arbetsledare hos NeTel kommer du att driva projekt inom elinstallation för nyproducerade lägenheter i Stockholm. Du kommer att arbeta med alla delar i projekten och du ansvarar för planering, både i tid, budget och resultat. Tjänsten innebär även att du arbetar nära kunden, externa leverantörer och vår egna personal.

För att lyckas i rollen har du en el-gymnasial utbildning med minst 5 års erfarenhet som elektriker. 
Du har tidigare lett projekt och har en god ekonomisk förståelse. Som person är du kundorienterad och en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Vidare är du uthållig, resultatfokuserad samt strävar efter projektens lönsamhet. Du utrycker dig väl i tal och skrift och kan hantera Office-paketet. Körkort är även det ett krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone på 08-520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se Skicka din via länken urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer