Plåtslagare

Logotyp

Plåtslagare

Lassfolks Plåtslageri AB är ett familjeägt entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget jobbar mest med nyproduktion men utför även omläggning och renoveringar hos stora som små kunder. Vi har vi en avdelning som jobbar med papp/tätskiktsentreprenader och vi är medlemmar i PLR, plåt & ventföretagen.

Förutom plåt och papp utför vi även mindre smidesarbeten och har en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt och dylikt.
Vi har även en legoverksamhet som utför stansning och bockning i tunnplåt, upp till 6 mm. åt nya och återkommande kunder.

Plåtslagare

Som plåtslagare hos Lassfolks kommer du att arbeta ute hos våra kunder i hela Stockholmsområdet. Du kommer att arbeta självständigt på vissa projekt och vid större uppdrag arbetar vi i team.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som plåtslagare. Körkort B är ett krav.

Som person är du trygg och självgående i din yrkesroll och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du trivs bra med att arbeta självständigt men även med att samarbeta med andra vid arbete i grupp.

Vi erbjuder dig en tjänst hos ett stabilt företag där vi värnar om våra anställda.
Du erbjuds marknadsmässig lön och att arbeta med frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lassfolks Plåt & Maskin med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer