Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Lassfolks Plåtslageri AB är ett familjeägt entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Företaget jobbar mest med nyproduktion men utför även omläggning och renoveringar hos stora som små kunder. Vi har vi en avdelning som jobbar med papp / tätskiktsentreprenader och vi är medlemmar i PLR, plåt & ventföretagen.

Förutom plåt och papp utför vi även mindre smidesarbeten och har en svetsavdelning där svetsarbeten utförs i kvalificerade material såsom aluminium, rostfritt och dylikt.
Vi har även en legoverksamhet som utför stansning och bockning i tunnplåt, upp till 6 mm. åt nya och återkommande kunder.

Arbetsledare/ Projektledare

Som Arbetsledare/ Projektledare hos Lassfolks består din dag av att ansvara för ett eller ett par byggen. Du kommer ha kontakt med kunden, gå på byggmöten och vara delaktig i produktionen. Du kommer även sköta den samordning som behövas för att arbetet ska kunna bedrivs effektivt med hög kvalité.

Vi söker dig som har erfarenhet av vår bransch. Har du tidigare arbetat i en ledande roll ses detta som meriterande. Vi förutsätter att du har minst B-körkort samt är flytande svenska i tal och skrift. En god datornvana krävs för att kunna utföra den administrativa delen av arbetsuppgifterna.

Som person är du social och trygg i kontakten med både kunder och medarbetare. Du behöver vara självgående, och ha viljan att utvecklas tillsammans med företaget. Vi tror att du är en person med mycket egna idéer och viljan och drivet att genomföra dem!

Vi erbjuder en tjänst hos ett företag med familjär känsla och där vi värnar om våra anställda. Vi har en marknadsmässig lön och ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Lassfolks Plåtslageri AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Cecilia Alm, tel. 08 520 017 42. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer