Verksamhetsanalytiker

Logotyp

Verksamhetsanalytiker

Mevex AB är ett konsultföretag med fokus på tjänsteleveranser inom Systems Engineering (SE), Verksamhetsanalys (BA) och Systemintegration (SI). Sedan 2009 har Mevex stöttat både den privata och den offentliga sektorn med att strukturera upp sin verksamhet. De uppdrag Mevex främst arbetar med återfinns inom flera olika verksamhetsområden där det ställs höga krav på säker funktion och medveten beslutsprocess.

Idag arbetar 11 personer på Mevex men företaget växer och söker därför en;

Verksamhetsanalytiker

Som verksamhetsanalytiker kommer du främst att arbeta med uppdrag i team. I fokus ligger genomförandet av kvalificerade verksamhetsanalyser och systembeskrivningar inför anskaffningar av komplexa system eller tjänster. Arbetet består till stor del av att genom workshops, intervjuer och dokumentanalys ta fram den information som skall analyseras och visualiseras. Ett projekt pågår oftast i 3-6 månader.

Du kommer till exempel att:

  • Projektleda olika verksamhetsförbättringsprojekt
  • Göra analyser av komplexa verksamheter och sätta sig in i kunders behov
  • Ta fram modeller, rapporter, planer och kravspecifikationer
  • Utveckla processer och organisationer
  • Vara en viktig del vid utformningen av kundens behov och målsättningar
  • Leda workshops

Vi söker dig med en bakgrund som civilingenjör eller motsvarande. Du är en strategiskt lagd person som har en naturlig fallenhet för att se sammanhang och helheten i verksamheter. Du har minst 5 års relevant yrkeserfarenhet och är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person är du nyfiken, envis och tålmodig. Du drivs av att hela tiden ifrågasätta och ompröva i syfte att definiera och utveckla kundens verksamhet. Då du arbetar som konsult är det även av stor vikt att du är öppen och positiv med en god social förmåga.

På Mevex erbjuds du möjlighet till utvecklande och varierande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team med mycket god sammanhållning. Arbetet är fördelat både ute hos kund och i Mevex trevliga lokaler på Karlaplan. Kontoret har bra kommunikationsmöjligheter samt goda möjligheter till motion tack vare närheten till Gärdet och Djurgården. Mevex har dessutom ett cykelgarage och tillgång till dusch på kontoret. Då de är ett ungt företag i expansionsfas får du möjlighet att vara med och utveckla företaget och dess processer och verktyg. Givetvis erbjuds du utöver fast månadslön även friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pensionssparande och möjlighet till bonus.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Mevex AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer