Elektriker

Logotyp

Elektriker

El-Kontakten I Norrtälje AB grundades 1998. Vi har över 20 års erfarenhet inom elinstallation och är idag 3 anställda. Vårt arbetsområde är främst Norrtälje kommun, Vätö, Yxlan, Blidö, Singö, Hallstavik, Herräng, Rimbo Österåkers kommun Ljusterö, Åkersberga, Vallentuna kommun, men det förekommer även jobb i Uppsala och Stockholm.

Våra kunder är privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi samarbetar med ett stort antal byggföretag, rörmokare, plattsättare och målare. Vi erbjuder tjänster som servicearbeten, felsökning, ombyggnation, nybyggnation, entreprenad, pannor, belysning, nätverk m.m.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:Serviceelektriker

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna. 

Som person är du engagerad i ditt arbete och har en positiv inställning. Du är driven och har viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta ensam men funkar även bra i team. Då tjänsten innefattar mycket kundkontakt är det viktigt att du har en god social förmåga.

Vi erbjuder dig att fåra vara del i ett mindre företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer både med våra kunder och vår personal. För oss är det viktigt att du får vara med att påverka och driva företaget framåt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar El-kontakten i Norrtälje med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer