Frontend-utvecklare

Logotyp

Frontend-utvecklare

QBD Sweden AB har hjälpt företag med deras digitala närvaro sedan 2006. Vi är ett växande bolag med en stark kundbas. Med en förkärlek till WordPress erbjuder vi strategiska helhetslösningar. Quality By Design erbjuder kvalité genom strukturerade metoder och väl bearbetade rutiner. Detta är den avgörande grunden för hur vi hjälper våra kunder med deras digitala transformation. 

QBD Sweden AB söker en Frontend-utvecklare

Som Frontend-utvecklare hos oss erbjuds du en fri arbetsplats där din kreativitet står i fokus. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av liknande tjänster, gärna från en annan webbyrå. Vi söker dig som har en känsla för design, ett öga för detaljer och som brinner för en bra användarupplevelse. Du är väl kunnig inom HTML & CSS, Javascript, JQuery och WordPress. Är du dessutom intresserad av UX-design är detta starkt meriterande.

Som person är du engagerad, drivande och kommer gärna med egna tankar och idéer för att utveckla QBD. Du är noggrann, strukturerad samt erhåller en analytisk förmåga. För oss är det viktigt att du som börjar hos oss blir långsiktig och vi erbjuder därför en arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter, flertal vidareutbildningar, flexibla arbetstider och bonusmöjligheter. Utöver detta har vi dessutom härliga Afterworks, gemensamma luncher på fredagar, friskvårdsbidrag och du är självklart försäkrad via oss. Beroende på väder kan det även bli en och annan utomlandsresa per år, senast var vi på Mallorca.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer