Projektledare

Logotyp

Projektledare

Vi expanderar och söker nu en Projektledare till Sollentuna.

Till vår projektorganisations storlek och natur innebär det att du får en stor insyn i det mesta och möjlighet att vara med och påverka. Du kommer att arbeta som Projektledare på våra entreprenader. Arbetsuppgifterna innebär bl.a. tekniskt och ekonomiskt ansvar. Du ansvarar även för att jobben utförs med hög kvalité och att projekten håller sig till budget och tidsramar som givits. Det kan förekomma en del resande inom och utanför Mälarregionen.

Upprättade av teknisk dokumentation med stöd från vårt interna dokumentsystem förekommer. Det förekommer även anbudsgivning – främst inom dina egna projekt och som support till vår kalkylavdelning. 
Arbetet innefattar daglig kontakt med våra elektriker, kunder, besiktningsmän och leverantörer. I rollen ingår även en del administrativt arbete. 

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som projektledare. Du har ledaregenskaper, är motiverad och drivs av att driva företaget framåt. Körkort och svenska i tal och skrft är krav. 
Vi ser gärna att du har El eller El-tele utbildning med minst gymnasiekompetens. Någon form av nätverkskompetens och kunskap inom ITS är meriterande.  

Som person är du engagerad, positiv och har lätt för att peppa och stötta andra omkring dig. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk, dvs. att du har en god förmåga att omsätta teori i praktik. Vi ser även att du är ansvarsfull, affärsdriven och flexibel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08-510 662 01. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert