Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

Jowa Elektriska AB bildades 2009 och har sitt säte i Upplands Väsby. Företaget är idag ca 8 anställda och kompletterar varandra på ett mycket bra sätt med våra olika yrkeserfarenheter. Vi utför jobb inom hela Storstockholm men arbetar främst på norra sidan. Vi har El-behörighetsbevis från Elsäkerhetsverket och är anslutna till EIO.

Jowa El har helhetslösningar vad gäller reparation, underhåll och tillbyggnad. Vi är med under hela installationsprocessen – från rådgivning av kostnadsbesparingar till förslag på förbättringar. Vi utför främst serviceuppdrag men även totalentreprenader.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en:

Serviceelektriker

Som serviceelektriker hos oss kommer du att jobba med kunder inom offentlig och privat sektor. Dina arbetsuppgifter blir bl.a. att utföra elinstallationer, service samt felsökningar.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet inom branschen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av installations- och servicearbeten. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Kunskap eller kompetens inom en viss inriktning är meriterande, tex. KNX-kunskap.

Som person har du ett positivt tankesätt och viljan att utvecklas inom ditt yrkesområde. Du trivs med att arbeta i team men även självständigt. Tjänsten innefattar mycket kundkontakt därför är det viktigt att du har en god social förmåga. Du är serviceinriktad och gillar att leverera den bästa lösningen till kunderna.
För oss är det viktigt att du passar in i teamet och har lätt för att samarbeta.

Vi erbjuder dig att vara del i ett mindre företag med kollektivavtal. Du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter i ett företag där vägen till beslut är korta. Vi värdesätter långsiktiga relationer, både med våra kunder och vår personal.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert