Serviceelektriker

Logotyp

Serviceelektriker

BT El grundandes 1987 och har kontor i Hägersten. Vi är idag ca 25 anställda och arbetar främst mot företagsmarknaden och offentlig sektor. Vi har många års erfarenhet av branschen med stor kunskap inom nybyggen och renovering av äldre bostäder.

Det är viktigt för oss att arbetet utförs på bästa möjliga sätt men även att vi håller oss till de tidsramar som är överenskommet med våra kunder.

BT El expanderar och söker nu en:

Serviceelektriker

Som elektriker utgår du oftast från hemmet. Arbetsuppgifterna innefattar installationer, felsökningar, förebyggande arbete, samt service och underhåll. Jobben varierar i storlek och ibland kan man vara hos samma kund i 2-3 dagar.

För att lyckas i rollen är du fullbetald elektriker och har flera års erfarenhet av branschen. Vidare är du självgående och har en god social förmåga, då arbetet innebär mycket kundkontakt. Körkort och svenska i tal och skift är krav.

Som person är du positiv, kreativ och lösningsorienterad. Vi ser gärna att du är sport/idrottsintresserad och gillar att röra på dig.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal där det finns stora möjligheter till personlig utveckling. Andra förmåner är friskvård, bil och frihet under ansvar.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BT El med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel. 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer