Anbudsingenjör

Logotyp

Anbudsingenjör

NCC är ett av de ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen i Norden. NCC är verksamt inom hela värdekedjan när det gäller att skapa miljöer för arbete, boende och kommunikation. 

NCC utvecklar och bygger bostäder, kommersiella fastigheter, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion, såsom kross och asfalt, samt svarar för beläggning, drift och underhåll av vägar. 

NCC:s huvudsakliga verksamhet bedrivs i Norden. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.

Här är dina nya utmaningar
I denna roll får du förmånen att följa projektet från första anbudsförfrågan till och med projektets färdigställande. Ditt avgörande bidrag i rollen är att hitta nya och väl avvägda affärslösningar. Huvuddelen av våra projekt sker med samarbetsformen partnering som grund vilket gör att du deltar aktivt även under projektets genomförande och detta skiljer sig mot den traditionella kalkylrollen. Dina arbetsuppgifter består även av att arbeta med mängdberäkning, pris-och tidsättning, risk- och möjlighetsanalyser, offertförfrågningar och upphandlingar. Du kommer i vardagen arbeta i ett affärsteam bestående av Projekteringsledare, Inköpare, representant från produktion och Affärschef.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning, erfarenhet från husbyggnation alternativt arbetar du med liknande arbetsuppgifter idag. Detta kan vara en bra möjlighet för dig som vill ta nästa kliv i din utveckling genom att jobba i ett mer tidigt skede. En lämplig bakgrund kan även vara att du idag arbetar i en roll som Byggledare eller Byggprojektledare. Du är driven i har ett strukturerat arbetssätt och en analytisk förmåga. Du har en god förmåga att hitta de bästa lösningarna. Vi förutsätter vi att du har lätt för och trivs med att samarbeta och skapa goda relationer.

Vi erbjuder dig en mentor och en tydlig utvecklingsplan.

Ytterligare information
Tjänsten är placerad i Linköping eller Norrköping. Du kommer att vid anställningens start erhålla en erfaren mentor samt en tydlig utvecklingsplan för att växa in i rollen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar NCC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Alexander Andersson, tel 08 520 01 750 eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert