Uthyrare

Logotyp

Uthyrare

Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta
och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang. Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala. Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång.

Stavdal växer och söker nu en:

Maskinuthyrare till Stockholm
I rollen som uthyrare är du rådgivare i valet av produkt och tjänst för kunden. Du ansvarar för hela uthyrningsflödet från kundens beställning till uppföljning. Vilket innefattar kontroll av tillgång av maskiner, boka leverans, registrerar in beställning i uthyrningsprogrammet. Även administration av nya kunder med kreditprövningar och avtalshantering samt underlag för fakturering ingår. Du har din arbetsplats i kundmottagningen på hyrcentret i Lunda. Datorn och telefonen är dina främsta arbetsredskap.

För att lyckas i rollen har du grundläggande datakunskaper i MS Office. Du behärskar svenska i tal och skrift samt bekväm med att tala engelska. B-körkort är ett krav. Det är meriterande om du har maskinkunskap, erfarenhet från uthyrningsverksamhet, byggbranschen eller erfarenhet från ett kundserviceyrke. Som person brinner du för att skapa goda relationer och ge god service. Du trivs när det är högt tempo och vågar ta egna initiativ. I övrig är du positiv och bjuder på dig själv.

Vi erbjuder en roll i ett stort och väletablerat företag med låg personalomsättning. Vi satsar mycket på intern rekrytering och för den som visar framfötterna finns det stora möjligheter att växa inom företaget. Självklart har vi kollektivavtal hos Teknikavtalet Unionen. Vi erbjuder marknadsmässig lön, arbetstidsförkortning och ett generöst friskvårdsbidrag. Tjänsten är på heltid och du har goda möjligheter till fast tjänst efter en initial visstidsanställning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Yourstone, tel 08 520 017 45. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer