Projektledare – fiber

Logotyp

Projektledare – fiber

Qualit AB är ett expansivt bolag verksamt inom entreprenader, implementering och integrering av data-,  och telenät. Verksamheten bedrivs geografiskt över hela Sverige och vi har även genomfört ett flertal projekt internationellt. Vi har lång erfarenhet inom olika typer av infrastruktur avseende telecom. Vi arbetar både med fasta nät och radionät. I vår affärsidé ingår att såväl svara för entreprenader såsom integrering av olika system. Inom detta ingår t.ex. att utveckla olika tjänster för fastighetsägare för att optimera ekonomin. Bland våra kunder finns de flesta större operatörerna samt många ledande fastighetsbolag. VI arbetar i en flexibel miljö i en platt organisation.

Nu söker vi en erfaren Projektledare inom Fiber

Du arbetar med att projektera och leda projekt inom FTTH från början till slut. Du får totalansvaroch har bland annat i uppgift att svara för materiallogistik,konstruera enklare fiberdesign i CAD, räkna på uppdrag och följa upp uppdrag. Du har kontakt med underentreprenörer och kunder samt kontrollerar att produktionen flyter på som tänkt, därmed kan rollen även innebära en del resande.

Om du uppfyller följande krav så kommer vi att följa upp din ansökan och ta dig vidare i rekryteringsprocessen: minst gymnasiekompetens (gärna teknisk inriktning), felfri svenska i tal och skrift, B-körkort, erfarenhet av enklare CAD-ritningar, erfarenhet av fiberbranschen, höga ambitioner och en attityd som präglar ditt driv och din vilja att lämna ett felfritt arbete efter dig.

Om du dessutom anser dig vara en person med erfarenhet och kunskap kring hur ett bra projekt planeras så kommer du att trivas bra i rollen. Att ha skit under naglarna efter arbete på fält innebär en förmåga att kunna peka på de problem som ofta kan uppstå, innan de inträffar, och därmed skapa ett effektivt flöde i projektet. Du har säljattityd för att dra in kunder, strukturerat tänk för att räkna och planera projekt samt ödmjukhet för att bygga goda relationer med kunder och ditt team.

Vi erbjuder dig belöning efter prestation. Ett arbete som breddar ditt kontaktnät och som utvecklar dig i din karriär. Du får en fot in i en snabbt expanderande bransch med otroliga utvecklingsmöjligheter. Vi är ett härligt gäng som gärna umgås utanför arbetstid. Hos oss finns inget tak, du bestämmer själv hur högt du vill nå.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Quality IT Solutions Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert