Key Account Manager

Logotyp

Key Account Manager

DIAKRIT är världsledande inom 3D-visualiseringsprodukter, digitala försäljningsapplikationer och konsulttjänster för fastighetsbranschen. Vi har vuxit snabbt sedan vi startade 2001 och idag sysselsätter vi 450 människor globalt och levererar våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. I februari 2016 köpte en av världens största mediekoncerner, News Corp, aktiemajoriteten i DIAKRIT vilket innebär att det nu är dags för oss att skriva vårt nästa kapitel i vår verksamhet.

Vi söker därför ytterligare en Account Manager till vårt kontor i Hammarby Sjöstad. 
 
Som Account Manager hos Diakrit har du hela mäklarmarknaden som dina kunder, där vi även är marknadsledande. Med ett kundunderlag av redan befintliga likväl som potentiella kunder är det ditt uppdrag att identifiera deras behov och hitta proaktiva lösningar som inte bara effektiviserar deras försäljningsprocess utan även gör skillnad i deras verksamhet. Du kommer att ha ett helhetsansvar för försäljningsprocessen, där du genom mötesbokning och mötesgenomförande stänger affärer med två nöjda parter. Du får frihet under ansvar vilket ger dig som söker möjligheten att få utlopp för ditt skarpa sinne gällande problemlösning, prioriteringsförmåga och ditt enorma driv. 
 
Du som söker befinner dig troligtvis i början av din karriär med några års erfarenhet från företagsförsäljning sedan tidigare och vill ta nästa stora steg i din karriär. Kanske har du erfarenhet av media och internetbaserad försäljning sedan tidigare, eller så kanske du är mäklaren med ett brinnande IT-intresse? Vidare har du en professionell framtoning med förmågan att anpassa din kommunikation efter varje kund på ett förtroendeingivande och ödmjukt sätt. Givetvis förutsätter det att du är skicklig på att kommunicera och har en retorisk grund. Du är van att hantera Officepaketet och presentations program.  

Du kommer till ett litet och dynamiskt team där kontoret genomsyras av en stark entreprenörsanda och högt tempo, vilket är en miljö du känner dig hemma i. För att trivas hos oss är du vår jämlike och vi förväntar oss ett stort engagemang, passion och att du levererar efter budget. I gengäld ger vi dig möjligheten att utvecklas och verka i en dynamisk expansiv miljö med möjlighet till internationella karriärvägar. Med det får du en konkurrenskraftig lön med både en fast och rörlig del, Mac Book och Iphone. 

 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Diakrit med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel 08 510 60 651. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer