Elektriker

Logotyp

Elektriker

Elledarna är ett familjärt företag med 14 anställda och kontor i Tyresö. De grundades 2011 och utför alla typer av el-arbeten i Stockholmsområdet. De arbetar främst mot fastighetsbranschen och samarbetar med bland annat Brostaden. 

Elledarna anser att det är viktigt med god sammanhållning. Vi ser att nöjda, drivna medarbetare genererar i bättre jobb, och gör därför allt vi kan för att utvecklas. Vi ser till att alltid hålla våra medarbetare uppdaterade med kunskap och utveckling.

Vi växer och söker nu en:

Elektriker

Som elektriker kommer du åka runt på spännande uppdrag där ingen dag är den andra lik. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av installation, kontors ombyggnad, felsökning, service och underhåll. Arbetet utförs i Stockholm och du utgår alltid från ditt hem.

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i branschen. Du är lösningsorienterad och ser alltid vad som behöver göras när du kliver in i ett projekt, med andra ord är du en problemlösare som trivs med utmaningar. Utöver det arbetar du bra självständigt men fungerar även utmärkt i grupp. Då tjänsten innebär daglig kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga och behärskar svenska i tal och skrift. B-Körkort är ett krav. Vidare är det meriterande om du har tidigare erfarenhet av styr- och regler. 

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat företag med kollektivavtal. Vi är ett härligt gäng som även gillar att göra roliga saker tillsammans. I tjänsten ingår en servicebil, mobiltelefon, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Till sist men inte minst, bra chefer och glada kollegor.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.   

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer