Projektledare VVS

Logotyp

Projektledare VVS

Johanssons Rör grundades 1952. Vi finns idag på fyra orter, Stockholm, Luleå, Boden, Umeå samt Uppsala där vi precis startat en filial. Idag är vi ca 100 medarbetare och arbetar efter samma filosofi som för 50 år sedan – med kunnig personal och välutrustade bilar. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.  Vi expanderar och söker en:  

Johanssons Rör expanderar och söker nu en:

Arbetsledare/ProjektledareSom arbetsledare är dina främsta uppgifter att leda och planera arbetet för olika projekt, samt hålla koll på att projekten genomförs inom de ekonomiska ramar som givits. Du sköter kontakten med kunder och leverantörer under projekten. Vidare ansvarar du för 4-5 montörer åt gången och leder 2-3 projekt samtidigt.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenhet av VVS-branschen. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. Tidigare erfarenhet av liknande roll är meriterande.

Som person är du ambitiös, engagerad och stresstålig. Du tycker om att strukturera arbetet och har en förmåga att få din omgivning med dig. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder har du en god social förmåga och skinn på näsan.

Vi erbjuder dig en del i ett välkänt växande företag med kollektivavtal där stort fokus ligger på trivsel och personlig utveckling. Andra förmåner är utbildningar, kurser och friskvård.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Johanssons Rör AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert