Kalkylator

Logotyp

Kalkylator

År 2001 så bestämde sig två personer, båda entreprenörer med lång erfarenhet från byggbranschen, att slå samman och ombilda deras företag som då huvudsakligen arbetade med badrum och bostadsanpassningar. Slutresultatet av det hela blev en riktig framgångssaga. Med siktet på att omsätta 100 miljoner under 2016 är numera Active Bygg ett renodlat byggföretag som lagt sin spetskompetens inom general- och totalentreprenad och diverse ROT-arbeten.
Idag är vi 26 personer i produktion och 7 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt. Då efterfrågan av våra kvalitetssäkra tjänster ökar söker vi nu en kalkylator/ inköpare.

Som Kalkylator/ inköpare hos Active Bygg så kommer du ha en central och varierande roll i företaget. Det innebär att du kommer att arbeta i anbudsskedet med att ta fram förfrågningsunderlag och utföra kalkylering mot färdig offert, samt driva ett aktivt inköpsarbete under produktionsfasen. Du har även ett intresse för, och bidrar med att ständigt utveckla våra arbetsmetoder och rutiner. Det viktigaste för Active Bygg är vad du vill göra och inte vad du gjort!

Vi tror att du som söker har några års erfarenhet av en liknande roll inom kalkyl och inköp.
Troligtvis har du en praktisk erfarenhet inom byggproduktion, tycker det är roligt med siffror och känner att det är dags att ta nästa steg i din utveckling. Har du dessutom kännedom inom KMA, ÄTA-hantering samt entreprenadverksamheten med dess lagar och förordningar ses detta som extra meriterande. Vidare är du en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper inom programmet byggsamordnare. B körkort är ett krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. För att trivas hos oss förutsätter vi att du som person är initiativrik och drivande med en vilja att utvecklas framåt i din karriär. Du är en strukturerad, noggrann, analytisk och kommunikativ person. Andra ser dig lite som en kameleont då du arbetar lika bra självständigt som i grupp. Vidare har du ett affärsdriv utöver det vanliga vilket gör dig till en duktig förhandlare.

Vill du ha en nyckelroll i ett litet och dynamiskt men likaså välrenommerat byggföretag?
Där du genom nära samarbete med ledande befattningshavare ges lika goda möjligheter att påverka din egen roll likväl som företagets framgångssaga?
Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du själv disponerar din arbetstid och ges stor frihet under ansvar. Med det får du givetvis marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, trygg försäkring och ett härligt gäng både innovativa, kreativa och härliga kollegor!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway.
Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Mikaela Yourstone, tel. 08-520 017 45 eller Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651.
Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert