Inredningsarkitekt

Logotyp

Inredningsarkitekt

Megaron arkitekter är ett arkitektkontor med många spännande projekt. Främst handlar det om lokaler som vi förvandlar till inpirerande kontor, bostäder eller hotell. Vi projekterar även nybyggnad. Gemensamt för alla våra projekt är att vi söker hållbara, långsiktiga lösningar som bidrar till en fungerande och harmonisk helhet. Megaron har funnits i närmare 40 år och vi är idag drygt femton personer som bidrar till erfarenhetsbanken.

I takt med att nya begåvade människor kommer in i verksamheten växer och utvecklas företaget. Vi vill fortsätta utvecklas och därför söker vi nu en;

Inredningsarkitekt

Med kreativa projekt och erfarna kollegor vid din sida kommer vi tillsammans att leverera framgångssagor. Hos oss arbetar du med hela inredningskonceptet där vi tillsammans med kund utformar nya visioner. Arbetet innefattar allt från skiss till färdig lösning. Vi jobbar i team för att gemensamt hitta bästa lösning för kunden.

Vi ser att du som söker rollen är en fullt utbildad inredningsarkitekt med minst 5 yrkesverksamma år inom branschen. Då arbetet innefattar kontinuerlig kundkontakt är mycket goda kunskaper i svenska ett krav. Du är van att arbeta i ArchiCad alternativt AutoCad och då vi frekvent använder oss av Adobe är goda kunskaper inom detta starkt meriterande.

Vi söker dig som är en självgående inredningsarkitekt. Du levererar goda resultat genom att arbeta effektivt, kreativt och noggrannt. Du är en lagspelare som stöttar dina kollegor i projekt och ser till att alltid leverera efter kundens önskemål och vision.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med spännande projekt där du får vara med från första kundkontakten till färdigställt projekt. Du arbetar med frihet under ansvar och har därmed flexibla arbetstider. Då vi sitter intill Hötorget mitt i centrala Stockholm så har du även mycket goda kommunikationer till och från kontoret.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Megaron Arkitekter AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08 511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer