Fordonstekniker

Logotyp

Fordonstekniker

Kihlströms Transport & Lastbilscenter är en fullserviceaktör för industriella fordon med lokaler i Årsta där vi funnits sedan starten 1954, samt från februari 2014 även i Lunda industriområde, Spånga. Vi är anslutna till MRF och ackrediterade av SWEDAC för arbeten med bl.a. mobila kylanläggningar och släckning av besiktningsanmärkningar efter utförda reparationer.

Kihlströms Transport & Lastbilscenter har nära 60 års erfarenhet av att serva yrkestrafiken. Det har gjort oss snabbfotade och lyhörda för kundens specifika behov och krav på högsta driftsäkerhet. Vår målsättning är att genom långsiktiga kundrelationer och högsta servicenivå leverera den mest kostnadseffektiva lösningen.

Vi söker nu 1 fordonstekniker till vår anläggning i Årsta.

Du är en erfaren och driven fordonstekniker med genuint intresse för fordon och maskiner, och med ambitionen att utveckla både dig själv och din arbetsplats. Du är flexibel, serviceinriktad och kreativ.

Du har minst några års erfarenhet som tekniker och vi ser gärna att du har erfarenhet från andra sektorer som t.ex. marin och industri eller av entreprenad- och lantbruksmaskiner. B-körkort är ett krav, C/D-körkort är meriterande.

Vi erbjuder dig en del i ett växande bolag som lägger stort fokus på personlig utveckling och stor delaktighet i det dagliga arbetet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Kihlströms Transport och Lastbilscenter med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg tel. 08 510 66 201. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert