.NET-utvecklare

Logotyp

.NET-utvecklare

SoftOne är specialiserat på affärs- och HR-system och är idag ledande leverantör i Norden till bl.a. hantverkare och handelsföretag. Våra kunder finns även inom hotell och restaurang, redovisningsbyråer, tillverkande och tjänsteproducerande företag. Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Vi erbjuder en moduluppbyggd molnlösning, vilket ger våra kunder en möjlighet att använda vår helhetslösning eller separata moduler.

Våra 2 200 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i 12 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de nöjdaste i Norden. Företaget grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

SoftOne är specialiserat på affärs- och HR-system och är idag ledande leverantör i Norden till bl.a. hantverkare och handelsföretag. Våra kunder finns även inom hotell och restaurang, redovisningsbyråer, tillverkande och tjänsteproducerande företag.

Vi utvecklar och säljer lösningarna själva och stöttar våra kunder med support, konsulttjänster och outsourcing av lön. Vi erbjuder en moduluppbyggd molnlösning, vilket ger våra kunder en möjlighet att använda vår helhetslösning eller separata moduler.

Våra 2 000 avtalskunder har i snitt varit kund hos oss i 12 år, och har i undersökningar visat sig vara bland de nöjdaste i Norden. Företaget grundades 1985 av Håkan Lord som fortfarande äger och leder företaget. Våra 60 anställda finns på kontor i Stockholm, Göteborg och Helsingfors.

Vi växer och söker just nu till kontoret i Stockholm en

.NET-utvecklareSom utvecklare på SoftOne kommer du att arbeta i ett engagerat team och driva utvecklingen av SofOnes affärs- och HR system. Arbetsuppgifterna innebär allt från design, kravarbete, och utveckling till build och deploy. Arbetet sker inhouse där varje projekt hanteras effektivt i 2-veckors sprintar. SoftOne arbetar med Microsoft-plattformen och AngularJS.

Vi söker dig som har akademisk examen inom datateknikområdet, företrädesvis systemutveckling eller dataingenjör. Du har några års erfarenhet av yrket och vill utvecklas vidare på ett växande bolag. Du har erfarenhet av systemutveckling av webb inom Microsoft, .NET plattformen, SQL Server och Entity Framework. Tidigare har du arbetat med JavaScript/TypeScript, AngularJS och CSS. Erfarenhet inom användning/utveckling av APIer och/eller utveckling av affärssystem/personalsystem är meriterande. Vi arbetar enligt SCRUM så erfarenhet och kunskaper i SCRUM och också meriterande.

För att lyckas i rollen är du välstrukturerad och metodisk. Du gillar att jobba effektivt mot mål och är kvalitetsmedveten. Som person är du trygg i dig själv och din roll som utvecklare med god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare är du en person med ambitioner och ett genuint intresse för att hålla dig uppdaterad i takt med teknologins utveckling.

Vi erbjuder dig en roll i en snabbväxande organisation med möjlighet att påverka och utvecklas. Har du dessutom ett intresse för ledarskap ger vi dig möjligheten att anta en roll som Scrum master. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför jobbar vi aktivt med medarbetartrivsel och strävar alltid efter ett trevligt arbetsklimat. Vår organisationskultur präglas av högt i tak och prestigelöshet. Välkommen att forma framtiden tillsammans med oss och ta ditt nästa steg i karriären!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48. Skicka din ansökan till oss, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer