Elektriker

Logotyp

Elektriker

Rewel AB erbjuder installationslösningar och tjänster som uppfyller kunden och samhällets miljökrav som fortlöpande ska utvecklas för minskad energiförbrukning och miljöbelastning. Rewel har kontor i Uppsala och är idag ca 30 anställda. De arbetar mot att nå de mest effektiva och bästa lösningarna inom varje projekt/objekt och har som mål att överträffa kundens förväntningar. 

Företaget expanderar och söker nu en:

Elektriker inom både Service/Entreprenad

Som elektriker kommer du att arbeta med både service- och större entreprenadarbeten. Vi arbetar endast mot företagskunder och vi har ett flertal olika ramavtal. De främsta uppgifterna blir att utföra installationer, felsökningar, förebyggande arbete samt service och underhåll.

För att lyckas i rollen har du några års erfarenhet som elektriker. Då arbetet innebär tät kundkontakt förutsätter vi att du har en god social förmåga. Körkort och svenska i tal och skrift är ett krav.
Som person är du självständig, lösningsorienterad och har en god känsla för service. Du bör trivas i ett arbete med mycket eget ansvar. Vidare är du flexibel och lyhörd för nya idéer.

Vi erbjuder dig en del i ett väletablerat och stabilt företag med möjlighet till mycket delaktighet och frihet i din roll. Du kommer till ett härligt gäng som lägger stort fokus på utveckling och trivsel.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Rewel AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Jenniefer Berg, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer