Webbutvecklare

Logotyp

Webbutvecklare

Vi är erfarna strateger, kreativa designers och skickliga ingenjörer som är förenade i vår passion för digital kommunikation och tjänsteutveckling.

Vi brinner för att skapa fantastiska produkter och bränsle får vi genom att utmana varandras kompetenser. Tillsammans kan vi trotsa det konventionella och ta fram lösningar som både ger affärsnytta för kunden och mening för användarna.

Bombayworks startades av fyra svenskar 2007. I dag har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Mumbai med närmare trettio anställda. Vi tar ett helhetsansvar och arbetar nära våra kunder från idé till färdigt projekt, i Sverige såväl som i Indien.

Bombayworks är en digital byrå som omfamnar digitalisering och globalisering. Vi tror på att sprida kunskap och välfärd över världen så gott vi kan och är stolta över att Bombayworks utgörs av ungefär hälften svenskar och hälften indier. På Bombayworks är vi många som kan oerhört mycket om det digitala samtidigt som vi som individer också har spetskunskap inom de områden vi brinner för. Tillsammans blir vi en generell och bred digital byrå uppbyggd av digitala specialister och i våra kundåtaganden formar vi oss i de team som engagemanget kräver. Bombayworks har haft en väldigt god kundtillströmning under senaste året och vi arbetar nu med Toyota Sweden AB, Academic Work, Svenska Kraftnät, Orkla Foods Sverige med flera.

Vi söker en utvecklare med fokus på webb i Malmö

Dina uppgifter består i att utveckla och leverera webbprojekt så som exempelvis koncernsajter, kundportaler, intranät eller vanliga traditionella webbplatser för stora varumärken. Du har primärt kontakt med projekt­ / produktionsledare och kreatörer på Bombayworks men även direktkontakt med kund i vissa åtaganden. Din roll är att med snille och kod förverkliga dessa strategier. Flera av Bombayworks kunder är lokaliserade i Stockholm, vilket innebär en kortare resor periodvis. Vi ser helst även att du en gång per år reser till Indien en vecka för att arbeta på plats med dina indiska kollegor.

Kravprofil:

  • Du har gedigen erfarenhet, antingen via högskole­/universitetsexamen fokus på datavetenskap eller är självlärd inom området
  • Minst tre års erfarenhet av webbutveckling, gärna med något eller några större projekt i din portfölj
  • Erfarenhet av webbutveckling inom C# med fokus på MVC. Har du även arbetat med välkända CMS, såsom EPiServer, samt jobbat med ramverk, såsom Angular, Node.js eller liknande, och dessutom har vana att arbete med Git, är det ett plus
  • Genuint intresse för webbutveckling och nya tekniker
  • Erfaren inom objektorienterad programmering
  • Ansvarstagande och har vana av att arbete mot uppsatta mål och möta de tidskrav som finns definierade
  • Grundlig och skriver en tydlig välstrukturerad kod
  • Kommunikativ och är bekväm i samtal med kund
  • Talar och skriver flytande svenska och engelska

Vi erbjuder dig ett spännande bolag med starka finanser. Du kommer att få arbeta med utmanande och intressanta projekt för stora och välkända varumärken. På Bombayworks erbjuds du vidare frihet under ansvar, ett gott arbetsklimat, trevliga kollegor, roliga aktiviteter och goda förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tfn 08 511 617 48. Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert