Elektriker

Logotyp

Elektriker

Mila är ett företag som ständigt söker nya utmaningar. Vårt mål är att göra kunden nöjd och därför jobbar vi på att ständigt utvecklas. Vi arbetar både mot små och stora företag samt mot privata sektorn där vi kan erbjuder ROT-arbeten och finansiella lösningar.

Vi utför alla typer av jobb inom el, exempelvis smarta huslösningar, KNX-system, data-nätverk, larm och projektering och hjälper även till att förmedla arbeten inom bygg, VVS och fastighetsskötsel.

 

Mila El expanderar och söker nu en duktig: 

Elektriker

Som elektriker på Mila El kommer du att arbeta i en varierad roll med både service -& entreprenadsarbeten. Arbetet innebär bl.a. ROT-jobb till olika hustillverkare. Stora delar av arbetet sker i byggbranschen, restaurangbranschen och mot privatpersoner. Vanligtvis utgår du från hemmet med bil, men en dag i veckan samlas vi på kontoret för att ha genomgång om hur veckan ser ut och även befintliga projekt. 

För att lyckas i rollen är du elektriker med några års erfarenhet. Körkort och svenska i tal och skrift är krav. 

Som person är du självgående och känner dig trygg i din yrkesroll. Vi ser att du på sikt vill utvecklas och så småningom gå in i en roll som ledande montör. Du trivs med att arbeta under eget ansvar gillar att styra din egen dag. Vidare drivs du av att leverera goda resultat och att skapa god relation till kunder. 

Vi erbjuder dig delaktighet i ett stabilt företag med kollektivavtal. Du får vara med på  spännande projekt och även roliga personalaktiviteter med trevliga kollegor. Vi lägger stor vikt på vår personal och trivsel. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Mila El AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult jenniefer Berg 08 510 662 01. Urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert