Veterinär

Logotyp

Veterinär

Södra Djursjukhuset är ett av Sveriges större djursjukhus, remissinstans och utbildningsplats med stark framåtanda och vilja att vara bäst för djuren och kunden. Idag har djursjukhuset ca 26 000 besök per år och sysselsätter cirka 100 anställda. Under hösten kommer vi att förbättra tillgängligheten ytterligare och öppna upp dygnet runt för våra patienter.

Vi tillhör Evidensia som är Europas kvalitetsledande kedja inom djursjukvård. Vi erbjuder specialister och avancerad utrustning. Vi bedriver utbildning och klinisk forskning. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service av världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Denna gemensamma kärna har lett till att Evidensia på kort tid kunnat bygga upp Nordens både största och kvalitetsledande kedja inom djursjukvård.

Södra Djursjukhuset växer och söker nu en

Leg. veterinärVi söker dig som vill utvecklas ännu mer och är en självgående veterinär med minst 2-3 års relevant klinisk erfarenhet under de senaste åren. Du ska vara självständig och kunna hantera akuta operationer, polikliniska fall och vårdavdelning under nattarbete. Du kommer vara placerad på olika avdelningar och även vara en del i vårt jourteam. Dina egna önskemål och kunskaper påverkar fördelningen mellan avdelningarna. Om du huvudsakligen önskar arbeta natt, så kan det också gå att ordna. Vidare är god svenska i tal och skrift ett krav.

Som person är du engagerad och tycker om att arbeta med djur och människor, både i olika arbetsteam och med kunder. Du är noggrann, positiv och klarar av att hålla fokus i pressade situationer.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med gott rykte i branschen. Då vi satsar mycket på personalen har våra anställda möjlighet till steg 1-utbildning och även interna/externa utbildningar. Du kommer att arbeta i ett modernt, välutrustat nybyggt djursjukhus och i en mycket trivsam arbetsmiljö. På Södra Djursjukhuset värdesätter vi samarbete och vi månar om varandras trivsel.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Farneman, tel 08 520 017 43.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert