Bygg- & projektledare

Logotyp

Bygg- & projektledare

Build Sweden Consulting AB är ett konsultföretag inom bygg & anläggningssektorn vars konsulter varit med och bidragit till vår tids samhällsutveckling sedan våren år 2011.
Spetskompetensen hos våra konsulter ligger inom bygg- och projektledning och en gemensam nämnare hos dem är att de alla har lång erfarenhet och stor kunskap i kombination med en hög teknisk kompetens och ett stort engagemang – vilket alla är nyckelkomponenter för att lyckas med de projekt vi tar oss an.

Målet är att bygga en stabil organisation med hög kompetens som arbetar långsiktigt. Vidare vill vi erbjuda kunden konsulter med den högsta kompetensen inom ett projekts samtliga faser, från idé och analys till drift, underhåll och förvaltning.

Vårt kontor ligger centralt beläget på Riddarholmen vilket ger våra konsulter bästa utgångspunkt då våra projekt främst är inom Stockholm och Mälardalsregionen. Idag är vi 6 stycken och då vi och våra affärsområden växer söker vi nu ytterligare en engagerad projektledare som vill bli en del av vårt framgångsrika team:

Som projektledare på Build Sweden arbetar du självständigt i projekten, från idé till genomförande. Du kommer att vara projektledare i bygg- och anläggningsprojektens olika delar: främst i genomförandet, men även i planering samt överlämnande till drift. Det innebär att du ska leda, planera, organisera och styra projekten, ha budgetansvar och även svara för uppföljning såväl ekonomiskt som kvalitativt.

Vi tror att du som söker har minst fem års erfarenhet från en ledande position inom bygg och anläggning i kombination med en kompletterande akademisk examen, ingenjörsexamen (120 poäng) eller motsvarande KY-utbildning. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena och har ett brinnande intresse av att vara med och utveckla morgondagens samhälle.
Att du som söker innehar körkort B, är en van användare av Office- paketet och kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift ser vi som en självklarhet!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper vid denna rekrytering och ser därför gärna att du som person är självständig, drivande och engagerad i ditt arbete med förmågan att driva projekt framåt. Du är en ansvarstagande entreprenör som enkelt skapar dig en helhetsbild över projekten som du sedan planerar och organiserar för att skapa så lönsamma och tidseffektiva affärer som möjligt. Vidare har du ett modernt synsätt på ledarskap och kan genom din positivitet, tydlighet, ödmjukhet och flexibilitet skapa och bibehålla goda relationer med kunder likväl som medarbetare och på så sätt bygga upp ett motiverat och engagerat team som alla strävar mot samma mål.
Är du även personen som ser möjligheter där andra ser problem? – Då kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder dig att bli en del av ett litet och sammansvetsat team som alla besitter flerårig erfarenhet och hög kompetens inom bygg och projektledning. Med det får du en marknadsmässig lön, möjlighet till firmabil, friskvårdsbidrag och en privat sjukförsäkring.
Vill du ha möjligheten att ta din karriär till nästa nivå genom att leda stora och inte minst utvecklande projekt?

Då ser vi fram emot din ansökan!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Victoria Tsirkova tel: 08-520 017 55 eller victoria.tsirkova@jobway.se.
Skicka in din ansökan idag, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt! 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer