Projektledare

Logotyp

Projektledare

KI RÖR AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi på KI Rör besitter stor kunskap inom branschen och hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse olika kunder.

Arbetsuppgifter
Som projektledare ansvarar du för våra projekt och ser till att de blir lönsamma och effektiva. Du ansvarar för att projekten uppfyller målen vad gäller tid, ekonomi, säkerhet, kvalitet och miljö. Du kommer även att jobba som kalkylator där dina kalkyler ligger till grund för anbud. Du besitter bred teknisk kunskap där du kan ta fram egna förslag och lösningar.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
– Projektledning
– Dokumentation
– Kalkyler
– Projektmöten
– Inköp
– Hantering av ÄTA
– Stötta rörmontörerna med teknisk support
– Kundkontakt samt kundvård
– Rörprojektering i MagiCad
Din bakgrund
Den vi söker har antingen arbetat som projektledare inom VVS tidigare eller så är du en driven rörmontör som vill ta nästa steg med hjälp av internutbildning och stöttning.

Din profil
Som person är du social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du är driven, stresstålig och serviceinriktad person som arbetar aktivt för att både personal och kunder ska trivas. Du behärskar svenska i tal och skrift. Du trivs i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjär känsla. rätt person kan räkna med bra lön och bra förmåner.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar KI RÖR med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel. 08 510 603 87.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert