Mattläggare

Logotyp

Mattläggare

3L Golv startades 2006 och har idag 5 anställda. Företaget erbjuder det bästa valet av hantverkare när det gäller textila-, plast- & linoleumgolv, torra såväl våta utrymmen.De arbetar uteslutande med företagskunder.

Deras arbetsmiljö präglas av frihet under ansvar och med mycket arbetsglädje. Några projekt som de arbetat med är Bahnhofs nya lokaler, Björn Borg, modevisning NK, Arlanda, Lars Wallins utställning m.fl.

3L Golv startades 2006 och har idag 5 anställda. Företaget erbjuder det bästa valet av hantverkare när det gäller textila-, plast- & linoleumgolv, torra såväl våta utrymmen. De arbetar uteslutande med företagskunder. Deras arbetsmiljö präglas av frihet under ansvar och med mycket arbetsglädje. Några projekt som de arbetat med är Bahnhofs nya lokaler, Björn Borg, modevisning NK, Arlanda, Lars Wallins utställning m.fl. Nu växer de och söker en

Mattläggare

Som Mattläggare hos 3LGolv kommer du att arbeta med både service och entreprenader, ROT- jobb till kontors anpassningar mm. Du ska vara en person som satsar på kvalité före kvantitet.

För att lyckas i rollen är du en auktoriserad och kunnig mattläggare med bred kompetens inom både linoleum och plastmattor. Vi ser gärna att du har relevant utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet och kan arbeta självgående.Vidare är det krav med B-körkort.

Vi erbjuder delaktighet i ett stabilt företag där det är ordning och reda. Företaget bidrar med friskvård, tjänstepension samt servicebil.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsulter Natalia Komarzynska, tel 08 511 617 48, eller Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45.
Urvalet sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer