Key Account Manager

Logotyp

Key Account Manager

Sedan länge har Honda varit synonymt med ett karakteristiskt motorljud och en kraftfull upplevelse. Hos oss på Honda MC kan vi allt om motorcyklar, mopeder, motocross och terrängskotrar (ATV).
Idag är vi den största tillverkaren av motorer i världen. Den starka statusen globalt i kombination med en framgångsrik satsning på forskning och utveckling har lett till sagolika körupplevelser för alla sorters MC-fantaster. Från Honda kommer alltifrån gedigna kultklassiker med modern teknologi invändigt, till sportiga modeller i senaste design.

Idag finns vi tillgängliga för våra kunder runt om i hela landet, från Skåne i söder till nordligaste Norrbotten har våra kunder möjlighet att se Hondas MC-utbud med egna ögon. 

Vi söker nu en Key Account Manager till vårt affärsområde Mälardalen/Södra Sverige.

Som Key Account Manager blir ditt jobb att tillsammans med våra återförsäljare identifiera affärsnyttan i samarbetet för både Honda MC och återförsäljaren. Du tar fram underlag för återförsäljarens lokala marknad för att analysera och utvärdera försäljningspotential och utvecklingsmöjligheter. Vidare kommer du att vara ett stöd och bollplank i diskussioner gällande återförsäljarnas affärsstrategi och planer.

Du kommer att ha försäljningsansvar för samtliga produkter inom ditt geografiska område – Mälardalen/Södra Sverige.

Du bildar team tillsammans med vår Key Account Manager för Mälardalen/Norra Sverige och du ansvarar själv för planering av ditt arbete, resande och kontakt med återförsäljarna. Arbetet utgår från vårt kontor i Kungsbacka. Rapportering sker direkt till VD.

Till din hjälp kommer du även att ha våra innesäljare samt moderna verktyg som t.ex. M/S Dynamics – (Navision).

För att lyckas i rollen behöver du ha god branschkännedom och dokumenterad kunskap och erfarenhet från försäljning av komplexa produkter. Vi ser gärna att du har ekonomisk utbildning på universitet, högskola eller motsvarande. B körkort och A körkort är ett krav.

Som person är du strukturerar, målmedveten och driven men framför allt har du ett brinnande intresse för motorbranschen.

Vi erbjuder dig en spännande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Honda MC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Pauline Zander, tel 08-511 617 41. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert