Projektledare

Logotyp

Projektledare

Vi är ett konsultbolag specialiserat på projektledning, strategi och verksamhetsutveckling. ProgressLEAD grundades 2009 och tilldelades 2014 DIs Gazell, som ett av de snabbast växande företagen i landet. Vi utgår från Malmö, Göteborg och Stockholm, där våra erfarna konsulter hjälper våra kunder att utvecklas.

 

Vi söker nu efter en erfaren och målmedveten Projektledare inom IT till Stockholm!

Som Projektledare hos oss får du vara med att starta upp Stockholmskontoret. Du kommer att driva projekt ute hos kund. Vi leder projekt i de flesta branscher där det finns komplexa problem att lösa, såsom fordon, IT, flyg, finans, telekom, statliga verk och offentlig sektor. Projekten innefattar projekt som utveckling, förändringsledning och utrullning av globala betalningsplattformar och Product Lifecycle-system. Med den unika erfarenhet varje konsult hos oss bär med sig, är de projektledare utöver det vanliga, men genom vårt samarbete, erfarenhetsutbyte och ProgressLEADs way of working tar vi det ytterligare några steg i värdet vi levererar till våra kunder.

Vi söker dig som har minst 5 års arbetslivserfarenhet som projektledare på kvalificerad nivå, där du haft budgetansvar, rapporterat till en styrgrupp och lett projekt med resurser från flera olika kompetensområden. Vi lägger även stor vikt vid god social förmåga med ett sinne för affärer. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att vara konsult och det är meriterande med certifieringar så som PMP, IPMA, ITIL eller liknande.

Som projektledare vet vi att nyckeln till framgång ligger i förmågan att lyssna in och förstå kundens behov, så vi ser gärna att du är kommunikativ och har ett pedagogiskt tänk.

Vi erbjuder dig ett företag med VI -känsla, delaktiga och engagerade kollegor och ledning med fokus på att skapa marknadens bästa jobb. Vi på ProgressLEAD älskar att utvecklas, utmanas och växa, dessutom har vi otroligt roligt på vägen.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalia Komarzynska, tfn 08 511 617 48. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer