Ventilationsmontör

Logotyp

Ventilationsmontör

Ventilationsföretaget Metag grundades 1975 och drivs fortfarande med stort engagemang. Vi utvecklar kontinuerligt både verksamheten och produkterna. Vi vet att god service och hög kvalitet är våra viktigaste tillgångar. Några av våra kunder har varit kvar i mer än 30 år.

De flesta kunderna finns i Stockholm men vi åker ut på uppdrag i hela Sverige. Under årens lopp har vi dessutom haft ett flertal projekt i andra världsdelar, där kraven på ventilationsanläggningarna varit höga och lockat oss att utveckla nya lösningar. Vi vet bland mycket annat hur man värmer arktisk luft och kyler ökenluft på bästa sätt.

Som ventilationsmontör hos METAG AB så kommer du aktivt att arbeta med energioptimering och klimatförbättrande åtgärder av fastigheter genom att montera kanaler, fläktar och aggregat mm.  hos våra kunder runt om i Stockholmsområdet. Uppdragen utförs oftast i bostäder, kontor, skolor, affärs/industri/- och lagerlokaler, museer och andra precisionskrävande och klimatkänsliga lokaler.

För att lyckas i rollen som ventilationsmontör hos METAG AB förutsätter vi att du är självgående i ditt arbete med minst 3 års yrkeserfarenhet inom branschen. Då det förekommer daglig kundkontakt är det viktigt att du kan uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift. Körkort B är inget krav, men ytterst önskvärt.

Som person är du en självgående problemlösare som gärna bollar idéer och tar egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och öppen för nya arbetssätt och strukturer. Du är noggrann och förutseende i ditt arbetssätt med ett genuint intresse av att fortsätta utvecklas inom yrket. Vidare är du en positiv individ som har förmågan att både skapa och underhålla kundrelationer. Att du är en god medarbetare som gillar att arbeta mot gemensamma mål ser vi som en självklarhet!
 
Vi erbjuder dig att bli en del av ett stabilt och tryggt företag vars framgång grundas i stort engagemang och fokus på våra kunder. Du får mobiltelefon, servicebil vid behov, en marknadsmässig lön med ett attraktivt bonussystem vid fina prestationer, nya verktyg samt ett gäng duktiga och innovativa kollegor att inspireras av. För din trygghet är vi även medlemmar i teknikföretagens kollektivavtal och följer därför avtalet med IF-Metall

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel 08 510 60 651. 

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer