Värmepumpstekniker

Logotyp

Värmepumpstekniker

TA Består av idag av två bolag, TA Brunnsborrning & VVS AB och TA Energy Systems AB, med båda företagen har vi all kompetens från borrhål till installation av värmepumpsanläggningar samt vattenpumpsanläggningar. Vi levererar stora som små energilösningar, våra kunder idag är kommuner, BRF:er samt privat personer. Inget uppdrag är för stort eller för litet, vi har lösningar för varje fastighet. T.A. Energy Systems är medlem i svenska kyl & värmepumpsföreningen.

Vi växer och söker nu en:Värmepumpstekniker / VVS-montörSom Värmepumpstekniker/ VVS-montör hos TA kommer du arbeta med service och entreprenad i Uppsalas län och norra Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av service, underhåll och installation av värmepumpar samt övrigt förekommande arbete inom VVS.

För att lyckas i rollen har du arbetat ett par år inom branschen och innehar yrkesbevis, alternativt mångårig dokumenterad erfarenhet. Då arbetet innebär daglig kundkontakt behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift. B-körkort är även det ett krav. Har du el-behörighet ser vi det som mycket meriterande.

Som person är du öppen, social och strävar efter goda och långsiktiga kundrelationer. Du är ordningsam, flexibel och van vid att lägga upp ditt arbete på ett strukturerat sätt. Utöver det så trivs du lika bra att arbeta självständigt som i grupp.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att jobba med stora projekt i sin helhet, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Mikaela Yourstone tel. 08 520 017 45 eller mikaela.yourstone@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.  

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer