Byggnadsingenjör

Logotyp

Byggnadsingenjör

Thule arbetar med fastighetsutveckling från ett helhetsperspektiv. Hos oss arbetar arkitekter, byggare och fastighetsrådgivare som är delaktiga i hela processen. Vi gör det enkelt för våra kunder genom att hantera alla delar inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Därför är det spännande och utvecklande att vara en del av vårt team.

 Vi expanderar och söker nu en 

Byggnadsingenjör/Arkitekt med projekterings intresse

I rollen som Byggnadsingenjör kommer du att få ta del av vårt unika arbetssätt, där du får ta del av alla delar i vår process inom ett och samma företag, det finns knappt någon annan på marknaden som gör det idag. Att vara en del av vårt Team är både spännande och utvecklande.

För att lyckas i rollen har du tidigare arbetat med projektering och har ett stort intresse för gestaltning i CAD. Vi tror att du är en duktig illustratör i ArchiCAD och drivs av att självständigt påverka det du skapar. Vår styrka ligger vid kvalitén av våra uppdrag, vi har många och få långa uppdrag vilket betyder att du alltid får vara med och se det du ritat och omväxlingen är stor.

Personen vi söker behöver ha ett vidsynt sätt att se på sitt jobb, öga för design och detaljer utöver det vanliga samt en vilja att sätta sig in i helheten. Då många av våra kunder och dokument är på svenska är skrift och tal i svenska ett krav. Vi tror att du är i början av din karriär och har god projekteringsvana i ArchiCAD.

Vi erbjuder dig en personlig arbetsplats som är unik i sin spetskompetens där du får möjligheten att  jobba nära byggprojektledare och mäklare, vilket kommer bredda din kompetens. Utvecklingsmöjligheter är stora, och nya idéer välkomnas.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Thule Fastighetsutveckling med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karin Bäck,
tel 08 511 617 43. Skicka din ansökan till karin.back@jobway.se, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer