Projektledare

Logotyp

Projektledare

År 2001 så bestämde sig två personer, båda entreprenörer med lång erfarenhet från byggbranschen, att slå samman och ombilda deras företag som då huvudsakligen arbetade med badrum och bostadsanpassningar. Slutresultatet av det hela blev en riktig framgångssaga. Med siktet på att omsätta 100 miljoner under 2016 är numera Active Bygg ett renodlat byggföretag som lagt sin spetskompetens inom general- och totalentreprenad och diverse ROT-arbeten.
Idag är vi 26 personer i produktion och 7 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt. Då efterfrågan av våra kvalitetssäkra tjänster ökar söker vi nu en kalkylator/ inköpare.

Idag är vi 26 personer i produktion och 6 tjänstemän och som ett resultat av gott rykte och nöjda kunder så är hela år 2016 redan uppbokat utav större projekt och vi söker i samband med detta ytterligare en engagerad projektledare till vårt team.

Som projektledare hos Active Bygg så kommer du ha en central och varierande roll i projekten där du är delaktig genom hela byggprocessen, från tidig planeringsfas till idrifttagandet – där du huvudsakligen fungerar som en länk mellan beställare, arbetare och ledande befattningshavare. 
Med ansvar för att leda hela projektets genomförandefas kommer du att vara behjälplig vid inköp, ansvara för avtalshantering, se till att budget- och tidsramar efterföljs, att arbetarna gör sitt jobb samt upprätthålla god kontakt med gamla likväl som nya beställare och underleverantörer.
Då arbetet innebär mycket kundkontakt så ser vi det som en självklarhet att du besitter en affärsmässig ådra, är kommunikativ och förtroendeingivande och givetvis att kan du uttrycka dig väl i svenska i både tal och skrift.

Vi tror att du som söker har en praktisk yrkeserfarenhet från byggbranschen där du gått den traditionella vägen från snickare till lagbas /- eller arbetsledare och känner att det är dags att ta nästa steg där du får möjlighet att utöka ditt kompetensområde med ett mer övergripande ansvar som projektledare. Du är väl bekant med hur byggprocessen fungerar och nyckelaktiviteterna i de olika skedena.
Meriterande är om du även har kännedom om entreprenadverksamheten med dess lagar och förordningar. Vidare är du en van användare av Office-paketet och har goda kunskaper inom programmet byggsamordnare.
B körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen som projektledare förutsätter vi att du som person är drivande och engagerad i ditt arbete och har förmågan att entuasmisera dina medarbetare och föra projekt framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och är van att planera arbetet tidseffektivt enligt ramar, samtidigt som du lägger stor vikt vid att leverera ett arbete av högsta kvalitét! Är du även är en analytisk och lösningsorienterad person som enkelt kan förutse de eventuella risker och konsekvenser som kan uppstå under projektets gång och kan genom snabba beslutsvägar lösa dem – så är du rätt person för tjänsten!

Vill du ha en nyckelroll i ett litet och dynamiskt men likaså välrenommerat byggföretag? Där du genom nära samarbete med ledande befattningshavare ges lika goda möjligheter att påverka din egen roll likväl som företagets framgångssaga?

Vi erbjuder dig ett variationsrikt arbete där du själv disponerar din arbetstid och ges stor frihet under ansvar. Med det får du givetvis marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, trygg försäkring, företagsbil och ett härligt gäng både innovativa, kreativa och härliga kollegor!

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Ronja Ekenryd, tel. 08 510 60 651. Skicka din ansökan till ronja.ekenryd@jobway.se snarast, urval sker löpande.
Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert