Platschef

Logotyp

Platschef

Bergtornet Entreprenad grundades 2004 och omsätter idag drygt 100 miljoner kronor. Företaget har sitt huvudkontor i Nacka och är runt 25 anställda på företaget. Sedan starten ha de byggt upp en kompetens runt kärnan i bolaget som täcker det mesta inom byggnation. Med denna kompetens som ryggrad är de alltid redo för olika former av uppdrag – från enkla byggprojekt till stora komplicerade totalentreprenader. Bergtornet Entreprenad arbetar mycket med projekt inom bostäder, kommersiella lokaler och prestigeprojekt mot främst kommersiella aktörer i Stockholmsområdet.

Du kan läsa mer på www.bergtornet.se      

I takt med företagets expansion söker vi nu en erfaren

projektledare/platschefPå Bergtornet kommer du att ha en central roll i etableringen av ett nytt byggteam. Du kommer att ansvara för minde till medelstora projekt i Stockholmsområdet där fokus ligger på att säkerställa funktionsansvaret för entreprenaden samt kommunikationen under uppdragen. Vidare ingår övergripande ansvar för entreprenadens personal med runt 10 medarbetare, beroende på projektets storlek.
Vi söker dig som gärna gått den traditionella vägen från snickare till arbetsledare. Du har minst fem års yrkeserfarenhet av rollen som arbetsledare och har utbildning inom projektledning. B-körkort och engelska flytande i tal som skrift är ett krav, då många av våra medarbetare inte är svensktalande. Kan du kommunicera på polska är det starkt meriterande. Som person är du noggrann, strukturerad och drivs av goda resultat. Att leda och motivera kollegor är något du tycker om att göra.

Vi erbjuder dig ett varierat arbete där du får chans att jobba med många spännande och varierande projekt. Du kommer till ett mindre och familjärt företag i ett expansivt skede. Du får en mycket självständig roll, där du får vara med och bygga upp verksamheten. Företaget har en lång erfarenhet av samarbeta med underentreprenörer och har därigenom skapat ett starkt och stabilt team som synkroniserat samarbetar under projekten.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Bergtornet med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Natalie Kihlberg, tel 08-520 017 42. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer