Projektledare el/tele

Logotyp

Projektledare el/tele

Stockholms Elektriska är ett företag med ca 30 anställda. Verksamheten delas in i tre olika beståndsdelar; Entreprenad, Service och Svagström. Huvudkontoret ligger i Arlandastad men vi har även en filial i Årsta.

Vi sysslar i huvudsak med elinstallationer i Stockholm och Uppsala. Stockholms Elektriska expanderar och söker nu flera medarbetare. Vi söker serviceelektriker till vår serviceavdelning.

Vi expanderar ordentligt och är redo att utöka vårt team med en duktig

Projektledare inom el/tele entreprenad

Som projektledare hos Stockholms Elektriska kommer du att ansvara för både mindre och större projekt i Stockholmsområdet. Du ansvarar för att hålla tidsramar, projektbudget och självklart för att hålla en löpande god kontakt med våra uppdragsgivare. Du jobbar också med prognoser och internrapportering kring dina projekt.Du kommer att leda projekten genom hela genomförandefasen med ett ständigt fokus på hög kvalitet. 

För att lyckas i rollen ser vi dig med några års erfarenhet av projektledning med en teknisk kunskap inom El & tele. Du innehar förmågan att planera, strukturera och ansvara för projektets omfattning genom en daglig kontroll av kvalitet, tid, budget, resurser och risker. Du är lyhörd för kundens önskemål och drivs av att göra goda affärer. B-körkort samt svenska i tal och skrift är ett krav.Du som person är duktig på att planera ditt arbete, är stresstålig och brinner för det du gör. 

Vi erbjuder dig ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakt. Vi har en stor gemenskap där man är en i gänget och är delaktig i utvecklingen av företaget. Man syns och hörs i organisationen och har alltid nära till beslut. Vi som arbetar hos Stockholms Elektriska tycker om att ha roligt på och efter arbetstid och gör aktiviteter utanför jobbet flera gånger om året. 

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer