Arkitekt – specialist på tillgänglighet

Logotyp

Arkitekt – specialist på tillgänglighet

Tillsammans arbetar vi effektivt, engagerat och lösningsorienterat.

BBH är arkitektkontoret med unik spetskompetens inom kollektivtrafik och tillgänglighet. Vi drivs av en stark vilja att skapa arkitektur för ett hållbart samhälle.Ledordet för vår verksamhet är Tillsammans och vår process bygger på arbetsglädje, dialog och engagemang. 70 års erfarenhet och ständigt pånyttfödd nyfikenhet är en oslagbar kombination!

Som arkitekt och tillgänglighet hos BBH kommer du att arbeta med externa uppdrag avseende tillgänglighet och användbarhet för personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga. Tillgänglighetsuppdragen är av stor variation och omfattar bland annat bostäder, kontor, skolor, handel, badanläggningar, terminaler m.fl. och anser nybyggnader och ändring av byggnader, utemiljöer och anläggningar.

Vi söker dig som är arkitekt som har arbetat några år i yrket varav minst tre års erfarenhet av arbete som sakkunnig inom tillgänglighet. Vi tror att du idag är projektansvarig inom kontorets tillgänglighetsuppdrag. Du är certifierad eller på väg att bli certifierad. Vidare brinner du för ett hållbart samhälle där alla kan vara delaktiga på lika villkor. Som person är du kommunikativ, tydlig och pedagogisk.

Vi erbjuder dig möjligheten att få vara med och påverka din yrkesroll hos ett företag i framkant som präglas av erfarna kollegor med passion för sin bransch. På BBH får alla möjlighet till personlig utveckling i yrket.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Karin Bäck, Tel 08-511 617 43. Skicka din ansökan till karin.back@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert