Rörmontör

Logotyp

Rörmontör

KI RÖR AB är ett växande företag verksamma inom VVS-installationer i Stockholms län. Företaget grundades 2010. KI RÖR AB är ett auktoriserat VVS-företag som drivs av tredje generationens rörentreprenörer. Vi på KI Rör besitter stor kunskap inom branschen och hos oss arbetar professionella rörmokare och VVS-ingenjörer. Vi utför allt från enklare servicejobb till större entreprenader åt diverse olika kunder.

Vi söker en rormontor.se med yrkesbevis samt minst 3 års erfarenhet. Erfarenhet av entreprenader är meriterande. B-körkort är ett krav.

Som rormontor.se hos oss bidrar du med problemlösning, är målmedveten och kan arbeta självständigt under eget ansvar samt tillsammans i grupp under arbetsledning.

Vi söker dig som är social och har ett stort intresse för VVS-teknik. Du ska trivas i en miljö där man är ärlig och prestigelös i sitt bemötande mot varandra. Då du kommer att representera företaget ute hos våra kunder är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är utåtriktad, serviceinriktad och positiv.

 Vi erbjuder dig att komma till ett företag med familjekänsla där rätt person kan räkna med bra lön och bra förmåner.

 Intresserad och vill veta mer? Gå in på rormontor.se I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfi

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert