Rörmontör

Logotyp

Rörmontör

DN Bygg & Inredning AB grundades 2001 och är idag ett väletablerat företag inom byggbranschen. De erbjuder helhetslösningar mot privatpersoner, fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar. Visionen är att alltid leverera högsta kvalité genomgående i projekten samt ha en nära dialog med kunderna. Teamet består i dagsläget av 25 medarbetare som är uppdelat i sälj, snickeri, el, VVS samt golvläggning, i viss mån även underentreprenörer. DN bygg har kontor samt tre butiker vid Fridhemsplan där våra medarbetare ritar och inreder bland annat lägenheter till kunderna.

DN Bygg & Inredning AB är ett växande företag inom byggbranschen. Vi arbetar mot privatpersoner, fastighetsägare, större byggbolag och bostadsrättsföreningar.Vi är ett företag som alltid arbetar med hög kvalité och i nära kontakt med våra kunder. Vårt team består idag av snickare, elektriker, rörmontörer och golvläggare samt i viss mån även underentreprenörer. Vår butik med showroom ligger vid Fridhemsplan, där våra inredare ritar och inreder bland annat lägenheter. Idag är vi 20 anställda och omsätter ca 30 miljoner. 

 

Då efterfrågan på våra tjänster är stor söker vi nu en erfaren rörmontör för att förstärka vårt team.

 

I rollen som rörmontör består dina arbetsuppgifter av bland annat installation av badrum, kök och tvättstugor, mestadels i lägenheter men även villor.

Vi ser helst att du har ca 4 års erfarenhet från liknande tjänst. Du har relevant utbildning och kan svenska i tal och skrift. Du innehar B körkort.

Vi är ett gäng med stark lagkänsla och samarbetar för att uppnå bästa finish på alla arbeten. Det innebär att vi hjälps åt där det behövs. Med anledning av detta ser vi gärna att du är driven, serviceinriktad, flexibel, ansvarstagande och van att jobba i såväl lag som självständigt.

 

Vi erbjuder dig ett växande företag med spännande utvecklingsmöjligheter och varierande arbetsuppgifter. Du erbjuds marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, servicebil och en trygg försäkring.

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer